E Fiber Klein Zundert

De gemeente Zundert heeft mooie deal deal gesloten met E-fiber. E-fiber legt glasvezelkabel aan. Echter het binnenhalen van 30% van alle aansluitingen is een voorwaarde. Er is veel over glasvezelkabel te lezen, veel artikelen en ook veel reclame. Wellicht ziet u  ‘door de bomen het bos niet meer’:
 
Op internet en ook bij Van der Poel kunt u de voor- en nadelen op een rij zetten! Bijvoorbeeld via:  https://www.e-fiber.nl/zundert/ www.ricodi.nl
 
De dorpsraad verplicht u uiteraard nergens toe;  Wij hebben hierin geen enkel belang en zijn met geen enkele commerciële partij verbonden. Wij attenderen u er enkel op zich te verdiepen in het aanbod wat er ligt en vervolgens een bewuste keuze te maken!

Op 1 februari a.s. loopt de deadline af om een abonnement af te sluiten  voor het gratis aan laten leggen van een glasvezelkabel  + een halfjaar geen abonnementskosten. Dit aanbod geldt voor IEDEREEN! De dorpsraad neemt het initiatief om alle inwoners op te roepen om hierover een weloverwogen en bewuste keuze te maken.
 
Dit is de mogelijkheid voor iedereen om iets wel of niet te kiezen: - Het grote voordeel is een veel sneller internet waarmee de behoeften   voor de komende 10 jaar geborgd zijn. - Het gaat om een abonnement voor internet, tv en vaste telefoon. - Dit vervangt een huidig abonnement, het is niet iets ‘extra’s. - Er worden geen aansluitkosten berekend. - Het abonnement is het eerste halfjaar gratis. - U bent voorbereid op de toekomst, van u en uw kinderen!
 
- Overstappen is eenvoudig en kost weinig tijd; - De kosten van de verschillende oude en nieuwe abonnementen zijn       nagenoeg gelijk; - Na één jaar kunt u opnieuw overstappen, ook terug naar ‘het oude’:     het eerste jaar is dus sowieso goedkoper; - Uw oude kabel blijft gewoon liggen, u kunt terug naar wat u had!; - U hoeft niet perse aanpassingen in uw woning te doen (Trined.nl); - Enkel ‘ziggo- en kpn-mailadressen komen te vervallen; pas na 2 jaar; - De waarde van uw woning stijgt!